joi, 31 ianuarie 2013

Cuvinte buclucase.


Crearea unui blog personal poate fi o experienta placuta.
Nu numai prin faptul ca iti exprimi idei, opinii, fotografii sau etc-uri personale, dar poti si interactiona cu oameni aflati la distante mari, si care pot aprecia sau nu ce ai postat.
Mai cunosti lume noua, mai interactionezi cu persoane pe care nu le-ai vazut niciodata, dar care au aceeasi “pasiune”: Blogul.
Mai corectezi/imbunatatesti sau nu, tinand cont de parerile si sfaturile celor care au bunavointa sa ti le impartaseasca.
Dar azi, am avut cateva momente de smile.
Si acest smile mi-a fost adus pe buze de citirea statisticilor blogului meu propriu si personal.
A fost o incantare sa aflu din statistici ca blogul meu a fost vizualizat din tari precum: USA, UAE, Germania, Italia, Oman, Rusia, Portugalia, Suedia, Polonia.
Apogeul de smile a fost produs mai ales de cuvintele introduse de catre oameni in motorul de cautare, cuvinte ce au dus catre blogul meu:
“se poate elibera duplicat dupa certificatul de nastere”, “expira injectiile” si ultima, si cea mai tare (daca nu se inseala staticianul blogului meu) “f*tai cu scartaituri de pat si gemete”.

Acum, despre ultimele ghilimezuri, ce sa mai spun?
Doar ca le-am introdus si eu in google, dar nu m-am gasit. Poate ca persoana care era asa de interesata de aceasta cautare explicita, a folosit alt motor de cautare decat google.
Haidi pa. Pana data aviatoare.

2 comentarii:

  1. Este foarte bine că îţi citeşti şi analizezi statisticile. În viitor te pot ajuta să stabileşti o direcţie a blogului. Mult succes and keep the good work! Don't forget to write often :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa nu iei de bune statisticile furnizate. Motoarele de cautare indexeaza in mod bulk, dupa mai multe criterii, site-urile/blog-urile.

    RăspundețiȘtergere