joi, 15 mai 2014

Browser History X


Sau de ce şterg bărbaţii istoricul navigării web. Sau cum să ai o relaţie fericită.

PS1: Înainte de a purcede mai departe, feministele, pudicele şi cei cu apucări religioase şi/sau uşor de ofensat, părinţii şi rudele apropiate mai în etate sunt rugate să apese concomitent tastele ALT+F4 pentru Windows şi Command+Q  pentru Mac, pentru a putea citi varianta cenzurată a articolului.Vă mulţumesc!


Aţi trişat!. V-am prins! :P
Lemă 1: Singurul lucru pe care cu devotament  îl curăţă bărbaţii într-o casă: istoricul navigării web.
Lemă 2: Bărbaţii curăţă navigării web pentru că p.o.r.n (Varianta mai finuţă: pentru că se uită la altele.)
Lemă 3: Bărbaţii se uită la altele pentru că Y (de cromozom e vorba).
Lemă 4: La cofetărie până îţi alegi prăjitura preferată te uiţi şi la altele, iar în timp ce eşti cu linguriţa în gură şi murdar de ciocolată la bot, tot mai tragi cu ochiul în vitrină la câte-o savarină mai zemoasă.

Bun. Eşti bărbat, eşti căsătorit, eşti iubit şi o iubeşti. N-aveţi copii.
Bun. Ai tot ce-ţi trebuie, dragoste afecţiune, ea are încă greutatea optimă raportată la gradul tău de suportabilitate/ commitment. Tu cauţi fete goale pe net atunci când ea e la muncă, la vecina la cafea, la cumpărături sau atunci când face duş. Eşti un porc nesimţit şi obsedat sexual. Asta doar dacă te prinde. Dacă nu, ieşind din baie şi văzându-ţi mătărânga „Vai, ce mă iubeşte! Ce dulce.”

Bun. Eşti bărbat, eşti căsătorit, eşti iubit şi o iubeşti. Aveţi copii.
Bun. Ai tot ce-ţi trebuie, dragoste afecţiune, aveţi şi unul sau mai mulţi copii, Felicitări! Ea nu mai are de mult greutatea optimă raportată la gradul tău de suportabilitate/ commitment.
Ţi-ai luat adio deja de la poziţiile complicate, ai uitat cum îi şade în genunchi (ea oricum nu-şi mai aminteşte aşa ceva. Iar eşti un pervers. „Cum să-mi pun eu gura cu care-mi pup copiii acolo?”), iar printre antinevralgice şi fasconale abia prinzi câte-o repriză scurtă (e vina ta că ejaculezi prematur, iar acum doar primul număr mai contează. Sigur, ai dreptul la mai multe numere. Dar doar de ziua de naştere şi de ziua numelui. Câte unul. Dacă eşti norocos.) şi aia în poziţia misionarului şi cu 80% din haine pe tine. La ea aproape 90%.

Bun. Eşti bărbat, eşti căsătorit, nu eşti iubit şi n-o iubeşti. Nu mai contează dacă aveţi sau nu copii.
Tu cauţi porn. Te doare-n pana de vultur dacă te prinde, pe ea oricum n-o mai interesează ce dracu faci tu până dimineaţa la calculator, atâta timp cât nu vrei s-o împungi cu chestia aia a ta scârboasă.

Indiferent de reacţiile voastre, cele de mai sus sunt fapte. Se întâmplă zilnic chiar dacă vrem sau nu să recunoaştem. Ele mai inteligente ignoră sau fac bâză de tine. Ele mai incul…proaste, întâi se oripilează (deşi nucunosc însemnătatea cuvântului) şi apoi fac scandal, trântesc tot prin casă şi apoi ameninţă că pleacă la mama. Mama ei. E cu intonaţie.

Un simplu Clear Browsing Data/Delete Browsing History n-a omorât pe nimeni. Ba chiar a salvat câteva vieţi. De bărbaţi evident.
Sunt şi script-uri şi alte progrămele care fac asta în locul tău, dacă tu eşti prea leneş, şi pot fi foarte folositoare pentru că uneori e la fel de greu ca la o despărţire. Nu renunţi uşor la femeile din viaţa ta. Mai ales dacă nu eşti doar un porc insensibil şi ţii la ele.

PS2: Orice asemănare cu personaje din viaţa reală este pur voită şi evidentă.

Un comentariu:

  1. Eu intru direct in stealth mode cand e "cazu' ". Toate browserele suporta asta acum...si nu mai tre sa clean nimic...:)...tehnologia domle!

    RăspundețiȘtergere