marți, 15 aprilie 2014

Comentarii inutile.

Situaţie reală şi foarte des întâlnită în mass-media românească.

Se dă un articol:
„Prelucrătorii prin aşchiere ai particulelor de fum emise de un trabuc cubanez aflat în gura semi închisă a unui sportiv cocoţat pe o scară rulantă de foraj dentar sunt murdari de pudră de talc”.

Dacă primul comentariu la articol, de altfel foarte documentat, sună cam aşa:
„Şi campionul interbalcanic la sărit garduri vii din plasă de Buzău confecţionată în China pe un vaporaş făcut cu mâna de o mioapă locvace dintr-o săpuniera tristă de culoare mov indecent amintind de lampioanele roşii lansate în aer de turkmenii de la Şarpele Roşu la început de post ortodox e la fel de nespălat”.

…atunci dă-i voie să nu-ţi publice comentariul şi să….te înjure de tot ce-i vine la gură şi să instige şi pe alţii la înjurătură.



Celui care a scris articolul  nu-i pasă de ce plm e murdar ăla de talc. El doar scrie un articol şi nu cred că există vreun scriitor de articole în lumea asta care să trăiască şi să empatizeze cu toate poveştile pe care le relatează. Pur şi simplu el expune o ştire.

Dacă nu te-ai prins de ce ai fost înjurat şi de ce nu ţi-a fost postat comentariul şi mai eşti şi indignat peste măsură de aceste două întâmplări, atunci o meriţi din plin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu